Crystal eye | Agenţie de graphic design, web design & web development

website-uri intuitive, proiectate să răspundă rapid

Știm că timpul este important de aceea un website optimizat și ușor de navigat, este un plus în fața concurenței.

designul, o strategie vizibilă

Viziunea ta e imaginea ta, de aceea noi dăm culoare brandului tău pentru ca tu să fii mereu în pas cu competiția.

 
 

Ce facem

 

VIZIUNEA NOASTRĂ

 

Suntem o echipă de profesioniști care doresc să crească alături de fiecare proiect și dorim să ne îmbunătățim performanțele prin atitudinea proactivă în domeniul în care operăm. Suntem pasionați de sincronizarea brandurilor cu era tehnologiei de vârf, iar misiunea noastră este de a folosi toate resursele disponibile pentru a aduce inovația în brandul dumneavoastră.

Cu o experiență de peste 10 ani în marketing și design, vrem să proiectăm o imagine clară pentru brandurile care doresc să avanseze la următorul nivel și de aceea încercăm să implementăm o strategie de brand cât mai conturată și structurată, care sa fie în concordanță cu evoluția digitală și profesională a erei moderne.

Viziunea noastra

Portfoliu

 

Digital Shadow se specializează în furnizarea de servicii complete pentru dezvoltarea de proiecte web și campanii de marketing digital de diverse complexități.

Midas Communications furnizeaza sisteme de telefonie integrate de înaltă performanță, adaptate nevoilor specifice ale companiilor britanice.

SPI Performance Coatings oferă o gamă largă de produse anticorozive de înaltă tehnologie și soluţii de protecţie pentru toate nevoile și sectoarele.

Stiri &
Evenimente

 

Ce este brandingul şi de ce îmi trebuie?

Cum să alegi agenţia potrivită pentru proiectul tău de branding

Patru tendinţe de branding în 2018

2432

Ore lucrate

15

Ani experienta

43

Proiecte terminate

1618

Cafele Espresso

Nu sunt robot