Crystal eye | Creative Graphic & Web Design Agency

Services

 

We believe in the combination of original ideas, exciting designs and intuitive digital solutions that build successful brands.

From startups to global organizations, we collaborate with our customers, inspiring them and helping them grow beyond their potential.

WEB DEVELOPMENT

 

Whether you want to redesign an existing website or start a new project, we can help you implement the ideas you want and tell your story so that your business can thrive online.

We build intuitive, smartphone and tablet-friendly websites designed to respond quickly, no matter where your customers access.

In the development process we use coding languages such as CSS, HTML, PHP, JavaScript and WordPress platforms.

WEB & GRAPHIC DESIGN

 

Your website should represent your vision and an image that impresses potential customers, so we want all these criteria to be respected for your brand to keep up with the competition.

When creating the graphic design, we use all sorts of state-of-the-art tools to build a clearer picture of the brand that brings customers closer to you.

VISUAL IDENTITY

 

Your vision is your image, and then design becomes the narrative that makes a customer choose you and consider your ideas and solutions. Visual identity must be built on a solid foundation, careful research, and a process that includes the client at key points.

You only have a chance to make a first impression, so the image of your brand is crucial to capturing the audience's attention.

SOCIAL MEDIA

 

Every story is unique, that's why we want to help you tell your point of view. We work with you to make sure your brand is communicated and understood on all social media platforms.

 

Do you want to grow your brand? Do not hesitate to contact us!

Acordul privind Termenii si Conditiile de Utilizare ale serviciilor site-ului Crystal Eye

Utilizarea Serviciilor este guvernata de o serie de reguli ce trebuie respectate de catre toti utilizatorii site-ului. Acest document constituie Acordul privind Termenii si Conditiile de Utilizare si stabileste termenii legali de utilizare de catre dumneavoastra a Serviciilor oferite de site-ul Crystal Eye.

Odata ce folositi Serviciile, sunteti de acord cu prevederile Acordului si raspunzator de respectarea acestora.

Aveti dreptul de a folosi serviciile site-ului Crystal Eye (indiferent daca accesul dumneavoastra la site sau utilizarea acestuia este intamplatoare sau cu intentie) numai daca acceptati sa respectati legislatia relevanta si acest Acord. De aceea va rugam sa cititi acest Acord cu atentie.

Daca nu sunteti de acord cu prevederile Acordului trebuie sa parasiti site-ul si sa incetati folosirea Serviciilor. Orice acces efectuat ulterior de dumneavoastra la site va fi considerat ca fiind o acceptare a termenilor si conditiilor prezentate in continuare.

Nici un utilizator nu poate invoca drept scuza pentru incalcarea Acordului faptul ca nu stia de existenta acestuia. Crystal Eye isi asuma obligatia de a posta in permanenta un link catre prezentul Acord pe pagina principala a site-ului, astfel ca acesta sa poata fi usor identificat si citit.

Crystal Eye poate modifica din cand in cand prevederile Acordului si astfel de modificari devin efective odata cu postarea lor pe site. Sunteti de acord ca astfel de modificari ale Acordului sa va fie opozabile oricand folositi serviciile site-ului ulterior postarii lor pe site. De aceea este important si Crystal Eye va recomanda sa revedeti acest Acord in mod regulat pentru a va asigura ca sunteti la curent cu eventualele modificari aparute.

1. Valabilitate

Acest Acord este valabil si isi exercita efectele atat timp cat utilizati Serviciile.

2. Proprietate intelectuala

Continutul si designul site-ului Crystal Eye, impreuna cu toate celelalte informatii legate sau generate de acest site pe care vi le-am putea transmite prin e-mail sau alte cai, inclusiv stiri, rezultate, informari, etc.

Utilizarea neautorizata a informatiilor sau elementelor grafice legate de sau incluse pe site este interzisa, in absenta acordului explicit in scris din partea Crystal Eye.

3.Limitarea raspunderii

Informatiile si Serviciile la care aveti acces prin intermediul site-ului Crystal Eye pot contine erori si pot inregistra perioade de intrerupere a functionarii. Crystal Eye nu este raspunzator pentru continut inexact sau intreruperi in functionare, indiferent daca acestea sunt cauzate de utilizatori sau orice echipament sau functionare defectuoasa a Serviciilor. Crystal Eye furnizeaza informatiile si Serviciile disponibile pe acest site in starea lor „asa cum exista”, fara nici o alta garantie suplimentara. Orice garantii exprese si orice garantii implicite, incluzand garantia ca Serviciile ar servi un anume scop, sunt respinse la limita maxima permisa de lege. Crystal Eye nu raspunde si nu va fi tinuta raspunzatoare in nici un fel de dumneavoastra sau orice terta parte pentru orice daune, pagube sau costuri rezultand din utilizarea de catre dumnevoastra a Serviciilor, chiar daca Crystal Eye a fost informata de posibilitatea producerii unor astfel de daune.

4. Forta majora

Crystal Eye si colaboratorii si afiliatii sai nu pot fi tinuti raspunzatori pentru nici o intarziere sau functionare defectuoasa produse direct sau indirect de catre cauze asupra carora Crystal Eye nu are nici o influenta. Acestea includ, fara a fi insa limitate la: functionarea defectuoasa a echipamentelor tehnice utilizate de Crystal Eye si site, intreruperea legaturii la internet sau a conexiunii telefonice, virusi informatici, acces neautorizat la sistemul Crystal Eye, erori de operare, greva, etc.

5. Legea aplicabila

Acest Acord, drepturile si obligatiile impuse de acesta, si toate efectele juridice produse de acest Acord vor fi intepretate in baza si guvernate de catre legea romana. Legea din Romania va guverna toate aspectele ce nu au fost prevazute de acest Acord. Orice disputa in legatura cu acest Acord va fi deferit instant elor judecatoresti competente din Romania.