Crystal eye | Agenţie de graphic design, web design & web development

Ce Facem

 

Credem în combinația de idei originale, design-uri interesante și soluții digitale intuitive care construiesc brandurile de succes.

De la startup-uri la organizații globale, colaborăm cu clienții noștri, inspirându-i și ajutându-i să crească dincolo de potențialul lor.

WEB DEVELOPMENT

 

Indiferent dacă doreşti să reproiectezi un website existent sau să începi un nou proiect, noi te putem ajuta să implementezi ideile pe care le doreşti și să îţi spui povestea, astfel încât afacerea ta să poată prospera online.

Construim website-uri intuitive, prietenoase cu smartphone-urile şi tabletele, proiectate să raspundă rapid indiferent de locul din care clienții tăi le accesează.

În procesul de dezvoltare folosim limbaje de codare precum CSS, HTML,PHP, JavaScript si platforme WordPress.

WEB & GRAPHIC DESIGN

 

Website-ul tău trebuie să reprezinte viziunea pe care o ai şi o imagine care să impresioneze potențialii clienţi, de aceea noi vrem ca toate aceste criterii să fie respectate pentru ca brandul tău sa ţină pasul cu competiţia.

La crearea designul grafic, utilizăm toate tipurile de instrumente de ultimă generaţie, pentru a construi o imagine cât mai clară a brandului, care să aducă clienţii mai aproape de tine.

IDENTITATE VIZUALĂ

 

Viziunea ta este imaginea ta şi atunci designul devine naraţiunea, care face un client să te aleagă şi să ia în considerare ideile şi soluţiile tale. Identitatea vizuală trebuie construită pe o bază solidă, o cercetare atentă și pe un proces care să includă clientul în punctele cheie.

Ai doar o şansă să faci o primă impresie, de aceea imaginea brandului tău este crucială pentru a capta atenţia audienţei.

SOCIAL MEDIA

 

Fiecare poveste este unică, de aceea dorim să te ajutăm să îţi spui şi tu punctul de vedere. Lucrăm împreună cu tine pentru a ne asigura că brandul tău este comunicat şi înţeles pe toate platformele de socializare.

 

Vrei si tu sa iti cresti brandul ? Nu ezita sa ne contactezi !

Acordul privind Termenii si Conditiile de Utilizare ale serviciilor site-ului Crystal Eye

Utilizarea Serviciilor este guvernata de o serie de reguli ce trebuie respectate de catre toti utilizatorii site-ului. Acest document constituie Acordul privind Termenii si Conditiile de Utilizare si stabileste termenii legali de utilizare de catre dumneavoastra a Serviciilor oferite de site-ul Crystal Eye.

Odata ce folositi Serviciile, sunteti de acord cu prevederile Acordului si raspunzator de respectarea acestora.

Aveti dreptul de a folosi serviciile site-ului Crystal Eye (indiferent daca accesul dumneavoastra la site sau utilizarea acestuia este intamplatoare sau cu intentie) numai daca acceptati sa respectati legislatia relevanta si acest Acord. De aceea va rugam sa cititi acest Acord cu atentie.

Daca nu sunteti de acord cu prevederile Acordului trebuie sa parasiti site-ul si sa incetati folosirea Serviciilor. Orice acces efectuat ulterior de dumneavoastra la site va fi considerat ca fiind o acceptare a termenilor si conditiilor prezentate in continuare.

Nici un utilizator nu poate invoca drept scuza pentru incalcarea Acordului faptul ca nu stia de existenta acestuia. Crystal Eye isi asuma obligatia de a posta in permanenta un link catre prezentul Acord pe pagina principala a site-ului, astfel ca acesta sa poata fi usor identificat si citit.

Crystal Eye poate modifica din cand in cand prevederile Acordului si astfel de modificari devin efective odata cu postarea lor pe site. Sunteti de acord ca astfel de modificari ale Acordului sa va fie opozabile oricand folositi serviciile site-ului ulterior postarii lor pe site. De aceea este important si Crystal Eye va recomanda sa revedeti acest Acord in mod regulat pentru a va asigura ca sunteti la curent cu eventualele modificari aparute.

1. Valabilitate

Acest Acord este valabil si isi exercita efectele atat timp cat utilizati Serviciile.

2. Proprietate intelectuala

Continutul si designul site-ului Crystal Eye, impreuna cu toate celelalte informatii legate sau generate de acest site pe care vi le-am putea transmite prin e-mail sau alte cai, inclusiv stiri, rezultate, informari, etc.

Utilizarea neautorizata a informatiilor sau elementelor grafice legate de sau incluse pe site este interzisa, in absenta acordului explicit in scris din partea Crystal Eye.

3.Limitarea raspunderii

Informatiile si Serviciile la care aveti acces prin intermediul site-ului Crystal Eye pot contine erori si pot inregistra perioade de intrerupere a functionarii. Crystal Eye nu este raspunzator pentru continut inexact sau intreruperi in functionare, indiferent daca acestea sunt cauzate de utilizatori sau orice echipament sau functionare defectuoasa a Serviciilor. Crystal Eye furnizeaza informatiile si Serviciile disponibile pe acest site in starea lor „asa cum exista”, fara nici o alta garantie suplimentara. Orice garantii exprese si orice garantii implicite, incluzand garantia ca Serviciile ar servi un anume scop, sunt respinse la limita maxima permisa de lege. Crystal Eye nu raspunde si nu va fi tinuta raspunzatoare in nici un fel de dumneavoastra sau orice terta parte pentru orice daune, pagube sau costuri rezultand din utilizarea de catre dumnevoastra a Serviciilor, chiar daca Crystal Eye a fost informata de posibilitatea producerii unor astfel de daune.

4. Forta majora

Crystal Eye si colaboratorii si afiliatii sai nu pot fi tinuti raspunzatori pentru nici o intarziere sau functionare defectuoasa produse direct sau indirect de catre cauze asupra carora Crystal Eye nu are nici o influenta. Acestea includ, fara a fi insa limitate la: functionarea defectuoasa a echipamentelor tehnice utilizate de Crystal Eye si site, intreruperea legaturii la internet sau a conexiunii telefonice, virusi informatici, acces neautorizat la sistemul Crystal Eye, erori de operare, greva, etc.

5. Legea aplicabila

Acest Acord, drepturile si obligatiile impuse de acesta, si toate efectele juridice produse de acest Acord vor fi intepretate in baza si guvernate de catre legea romana. Legea din Romania va guverna toate aspectele ce nu au fost prevazute de acest Acord. Orice disputa in legatura cu acest Acord va fi deferit instant elor judecatoresti competente din Romania.