Crystal eye | Agenţie de graphic design, web design & web development

Ce Facem

 

Credem în combinația de idei originale, design-uri interesante și soluții digitale intuitive care construiesc brandurile de succes.

De la startup-uri la organizații globale, colaborăm cu clienții noștri, inspirându-i și ajutându-i să crească dincolo de potențialul lor.

WEB DEVELOPMENT

 

Indiferent dacă doreşti să reproiectezi un website existent sau să începi un nou proiect, noi te putem ajuta să implementezi ideile pe care le doreşti și să îţi spui povestea, astfel încât afacerea ta să poată prospera online.

Construim website-uri intuitive, prietenoase cu smartphone-urile şi tabletele, proiectate să raspundă rapid indiferent de locul din care clienții tăi le accesează.

În procesul de dezvoltare folosim limbaje de codare precum CSS, HTML,PHP, JavaScript si platforme WordPress.

WEB & GRAPHIC DESIGN

 

Website-ul tău trebuie să reprezinte viziunea pe care o ai şi o imagine care să impresioneze potențialii clienţi, de aceea noi vrem ca toate aceste criterii să fie respectate pentru ca brandul tău sa ţină pasul cu competiţia.

La crearea designul grafic, utilizăm toate tipurile de instrumente de ultimă generaţie, pentru a construi o imagine cât mai clară a brandului, care să aducă clienţii mai aproape de tine.

IDENTITATE VIZUALĂ

 

Viziunea ta este imaginea ta şi atunci designul devine naraţiunea, care face un client să te aleagă şi să ia în considerare ideile şi soluţiile tale. Identitatea vizuală trebuie construită pe o bază solidă, o cercetare atentă și pe un proces care să includă clientul în punctele cheie.

Ai doar o şansă să faci o primă impresie, de aceea imaginea brandului tău este crucială pentru a capta atenţia audienţei.

SOCIAL MEDIA

 

Fiecare poveste este unică, de aceea dorim să te ajutăm să îţi spui şi tu punctul de vedere. Lucrăm împreună cu tine pentru a ne asigura că brandul tău este comunicat şi înţeles pe toate platformele de socializare.

 

Vrei si tu sa iti cresti brandul ? Nu ezita sa ne contactezi !